Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120717) - Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Посна, Наталія Сергіївна (My University, 2017)
Склад низькокалорійного збитого десерту, що містить пюре, яєчний білок, желатин, цукрозамінник, який відрізняється тим, що до його вмісту як натуральний цукрозамінник входить екстракт стевії та мед, як пюре використовують пюре хурми та додатково містить маслянку. The composition of a low-calorie whipped dessert containing mashed potatoes, egg white, gelatin, a sweetener, which differs in that its content as a natural sweetener includes stevia extract and honey, as mashed potatoes, persimmon puree is used and additionally contains an oil can.
Keywords: низькокалорійний збитий десерт; яєчний білок; желатин; стевія; мед; пюре хурми; маслянка; low-calorie knocked down dessert; egg white; gelatin; stevia; honey; persimmon puree; butter dish; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції