Кравчук, Надія МиколаївнаПольовик, Володимир ВікторовичПосна, Наталія Сергіївна2020-12-152020-12-152017Деклараційний патент на корисну модель № 120717 UA, МПК (2017.01) A23P 30/40 (2016.01) A23L 21/12 (2016.01) A23L 13/00 A23L 15/00 A23L 21/25 (2016.01). Склад низькокалорійного десерту / Кравчук Н. М., Польовик В. В., Посна Н. С. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2017 05906 ; заявл. 13.06.2017 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32354Склад низькокалорійного збитого десерту, що містить пюре, яєчний білок, желатин, цукрозамінник, який відрізняється тим, що до його вмісту як натуральний цукрозамінник входить екстракт стевії та мед, як пюре використовують пюре хурми та додатково містить маслянку. The composition of a low-calorie whipped dessert containing mashed potatoes, egg white, gelatin, a sweetener, which differs in that its content as a natural sweetener includes stevia extract and honey, as mashed potatoes, persimmon puree is used and additionally contains an oil can.низькокалорійний збитий десертяєчний білокжелатинстевіямедпюре хурмимаслянкаlow-calorie knocked down dessertegg whitegelatinsteviahoneypersimmon pureebutter dishкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120717)Technical Report