Світоглядно-антропологічна складова в дослідженнях українських філософів (1970-1990-ті рр.) - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2007)
Стаття присвячена розгляду проблеми особистості в контексті творчості В. І. Шинкарука та І. В. Бичка.

Article considers the problem of personality in the context of creativity V. I. Shinkaruka and I. V. Bychka.
Keywords: наука; свобода; знання; історія філософії; кафедра гуманітарних дисциплін; science; liberty; knowledge; history of philosophy