Пшенична, Тетяна ВолодимирівнаНіколаєва, Марія СергіївнаГрек, Олена Вікторівна2021-04-282021-04-282021Пшенична, Т. В. Вплив масової частки жиру молока на вихід концентратів білково-ягідних / Т. В. Пшенична, М. С. Ніколаєва, О. В. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 307.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33724Встановлено, що за однакових умов проведення процесу термокислотного осадження білків нормалізованого молока з масовою часткою жиру від 0,05 % до 3,2 % – збільшення виходу концентратів білково-чорничних становить на 11,8 %. Для концентратів білково-обліпихових значення показника збільшення виходу становить на 2,7 % нижче, порівняно із виходом концентратів білково-чорничних.It has been established under the same conditions of the process, thermo acid proteins coagulation of normalized milk with a mass fat fraction from 0.05 % to 3.2 % - an increase in the yield of protein-blueberry concentrates is 11.8 %. For protein-sea buckthorn concentrates, the value of the yield increase is 2.7 % lower than the yield of protein-blueberry concentrates.білковий концентратвихід продуктукоагуляціяprotein concentrateproduct yieldcoagulationкафедра технології молока і молочних продуктівВплив масової частки жиру молока на вихід концентратів білково-ягіднихThesis