Молочна сироватка як цінний вторинний матеріальний ресурс - Семенова, Олена Іванівна; Самсоиенко,М. М.; Леонтьєва, Д. А. (My University, 2012)
Дана характеристика біологічної і енергетичної цінності молочної сироватки. Охарактеризовані основні напрямки її утилізації. Запропоновані анаеробно-аеробний спосіб обробки та виготовлення напоїв. The characteristics of the biological and the energy value of the milk serum. Describes the main methods of its disposal. Proposed anaerobic-aerobic treatment process and the preparation of drinks.
Keywords: молочна сироватка; whey; кафедра екології та екоменеджменту; анаеробне очищення; дієтичні напої; diet drinks