Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2018-11-192018-11-192018Патент 129454UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. –u 2018 06015; заявл. 30.05.2018; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28479Склад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).uk-UKморозивоовочева пастабурякброколіice cremvegetable pastebeetbroccoliкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (патент на корисну модель № 129454)Other