Склад морозива (патент на корисну модель № 129454) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна (My University, 2018)
Склад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).
Keywords: морозиво; овочева паста; буряк; броколі; ice crem; vegetable paste; beet; broccoli; кафедра технології молока і молочних продуктів