Флейрінг – новий напрямок у барній справі - Цехмістер, Юлія Ігорівна; Ярулліна, Олександра Адіпівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2014)
Матеріали розглядають флейрінг як новий напрямок у барній справі, що поєднує артистичність і майстерність бармена для створення коктейлів, підвищуючи прибутковість закладу та залучаючи відвідувачів

The materials explore flairing as a new trend in the bar industry, combining bartenders' artistry and skills in cocktail preparation, enhancing business profitability and attracting customers
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; флейрінг; flairing; барна справа; bar industry; коктейлі; cocktails