Річний фінансовий план підприємства та уточнення методичних підходів до його складання - Стахурський, Валерій Олександрович; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2003)
Розглядається фінансовий план, складання якого є обов’язковим для державного підприємства у відповідності до чинного законодавства України, з розширеним трактуванням окремих його складових.

Let's examine the financial plan, which must be drawn up on every state enterprise according to the valid legislatoin of Ukraine. The separate parts of the financial plan must be discussed more widely.
Keywords: фінансовий план підприємства; finance plan of enterprise; порядок складання та структуратоваристві.; розширене трактування складових; форма плану; фінансовий план в акціонерному; фінансові результати; order of complication and structure; external explaining of elements; form of plan; finance results; finance plan in join stock company; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту