Кошова, Валентина МиколаївнаЛіннік, О. М.Гусіна, О. А.2013-05-292013-05-292013Кошова, В. М. Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, О. М. Ліннік, О. А. Гусіна // Наука -от теории к практике : материалы международной научно-практической конференции, 29 – 31 березня 2013 р. – У 8 ч. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. 8. - С. 40 - 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8017Досліджено нетрадиційну сировину для виробництва безалкогольних напоїв та виявлення їх особливостей при складанні рецептури. Встановлено, що солодовий екстракт та пажитник привносять особливі риси смаку та аромату та передають деяку свою біологічну активність створеному напою. The research of helba extraction methods and clarificаton of potential usage of it as a beverage component. Found that helba water extract received during 3 minutes boiling is better suited for the production of new non-alcoholic beverage.otherбезалкогольний напійсолодовий екстрактпажитникрецептуракомпонентиnon-alcoholic beveragemail extractfenugreekcompoundingcomponentsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоївThesis