Прогнозування розвитку об'єкта управління в системі технологічного моніторингу - Мосійчук, Наталія (My University, 2014)
Для поліпшення процесу прийняття рішень по управлінню, оперативна обробка вхідної-вихідної інформації проводиться за допомогою підсистеми технологічного моніторингу, яка відноситься до інформаційно-керуючих підсистем підтримки прийняття рішень з відносно малими енергозатратами. To improve decision-making on management, operational processing of the input-output information produced by the monitoring subsystem process, having regard to information management decision support subsystems with relatively low energy consumption.
Keywords: технологічний моніторинг; автоматизація; technological monitoring; automation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка