Проблеми кооперації в м’ясному скотарстві та принципи формування системи цін на м’ясну продукцію - Кутас, Олена Олександрівна; Шаран, Павло Іванович (My University, 2001)
Розглядаються проблеми кооперації в м’ясному скотарстві та принципи формування системи цін на м’ясну продукцію.
Keywords: кооперація; тваринництво; система цін; кафедра економіки праці та менеджменту