Бусько, Анастасія Олександрівна2022-10-172022-10-172022Бусько, А. О. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Городок Львівської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олександрівна Бусько ; наук. керівник Оксана Сергіївна Дорожинська. – Київ, 2022. – 68 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38289otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмаршмеллоу «Rainbow»маршмеллоу «Вишневе»мармелад «Яблунька»мармелад «Ягідка»FlowPack-250,FUJI FW7700АК-1023«Buhler»аераторсушильна шафаПроєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Городок Львівської областіOther