Професійні компетенції викладача, який використовує метод кейс-стаді в організації навчання. Проблеми викладача, практикуючого кейс-метод - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2015)
Розглянуто сутність методу кейс-стаді, який потребує наявності у викладача комплексу професійних компетенцій та проблеми викладача, який використовує цей метод. The essence method of case-study which requires teachers set of professional competencies and problems of teachers practicing this method.
Keywords: професійна компетенція викладача; кейс-метод; professional competence of the teacher; кафедра економіки праці та менеджменту