Соціально психологічний аналіз індивідуальних маркетингових комунікацій в туристичному бізнесі - Холодова, Ольга Олексіївна (My University, 2011)
В статті виділяються і аналізуються соціально-психологічні аспекти функціональної моделі персонального продажу туристичного товару-послуги. Розглядається взаємодія психологічних, соціально-рольових і статусних факторів самоідентифікації суб’єктів маркетингової комунікації. Розкривається сутність рефлексивної інтеракції як умова взаєморозуміння суб’єктів спілкування. Обґрунтовується єдність оцінок професіоналізму і комунікаційної компетентності оператора персонального продажу.
Keywords: соціальна комунікація; рефлексивна інтеракція; функціональна модель персонального продажу туристичного товару-послуги; social communications; functional model of personal sale of the tourist goods-services; reflective interaction