Проблеми інноваційної складової в підприємництві - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2020)
Розглядаються проблеми інноваційної складової в підприємництві. The problems of the innovation component in entrepreneurship are considered.
Keywords: інноваційне підприємництво; кафедра маркетингу