Полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР): суть та сфери застосування - Козачок, Денис Вячеславович; Майборода, Олена Іванівна (My University, 2021)
Під час підготовки були проаналізовані вітчизняні та закордонні літературні джерела щодо застосування ПЛР.
Keywords: кафедра харчової хімії; нуклеїнові кислоти; ампліфікування; збудники захворювань; nucleic acids; amplification; pathogens