Веремчук, Софія ОлександрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2018-04-182018-04-182017Веремчук, С. Спеціалізований продукт для харчування дітей, хворих на муковісцидоз / С. Веремчук, Н. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27020Розроблено спосіб виробництва десерту для дітей, хворих муковісцидозом. Це продукт високої харчової та біологічної цінності, який є джерелом таких біологічно активних речовин, як вітаміни Е, А, селен, калій, фосфор, харчові волокна. Наявність цих нутрієнтів у складі десерту зумовлює його профілактичні та оздоровчі властивості. The method of production of dessert for children with cystic fibrosis is developed. It is a product of high nutritional and biological value, which is the source of such biologically active substances as vitamins E, A, selenium, potassium, phosphorus, food fibers. The presence of these nutrients in the dessert determines its preventive and healing properties.uk-UKмуковісцидозхарчуванняспеціалізований продуктcystic fibrosisfoodspecialized productкафедра технології оздоровчих продуктівСпеціалізований продукт для харчування дітей, хворих на муковісцидозThesis