Сіткові моделі Петрі при прецедентному керуванні технологічними процесами - Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2010)
Розглядається використання сіткових моделей Петрі при прецедентному керуванні технологічними процесами. Using the network models of Petri at precedent management of technological processes is considered.
Keywords: мережі Петрі; networks of Petri; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка