Поліщук, Галина ЄвгеніївнаБреус, Наталія МиколаївнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГніцевич, Вікторія АльбертівнаЮдіна, Тетяна ІллівнаНожечкіна-Єрошенко, Галина МиколаївнаСемко, Тетяна Василівна2021-01-202021-01-202020Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру / Г. Є. Поліщук, Н. М. Бреус, І. І. Шевченко, В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна, Г. М. Ножечкіна-Єрошенко, Т. В. Семко // Східно-Європейський журнал передових технологій. – 2020. – Т. 4, № 11 (106). – С. 24–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32431Досліджено вплив казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру. За функціонально-технологічними характеристиками для збагачення морозива обрано казеїн міцелярний. Із застосуванням математичного моделювання у середовищі математичного пакету MathCad 15 оптимізовано масову частку казеїну міцелярного у складі морозива жирністю від 0 до 15 % з метою одержання продукту високої якості. Нotherфункціонально-технологічні характеристикиfunctional and technological characteristicsMathCadматематичне моделюванняmathematical modelingморозивоiceказеїнcaseinкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВиявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жируArticle