Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру - Поліщук, Галина Євгеніївна; Бреус, Наталія Миколаївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Ножечкіна-Єрошенко, Галина Миколаївна; Семко, Тетяна Василівна (My University, 2020)
Досліджено вплив казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру. За функціонально-технологічними характеристиками для збагачення морозива обрано казеїн міцелярний. Із застосуванням математичного моделювання у середовищі математичного пакету MathCad 15 оптимізовано масову частку казеїну міцелярного у складі морозива жирністю від 0 до 15 % з метою одержання продукту високої якості. Н
Keywords: функціонально-технологічні характеристики; functional and technological characteristics; MathCad; математичне моделювання; mathematical modeling; морозиво; ice; казеїн; casein; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів