Мельник, Оксана ПетрівнаМанк, Валерій ВеніаміновичКовалевська, Єлизавета Іванівна2013-09-132013-09-132009Мельник, О. П. Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах / О. П. Мельник, В. В. Манк, Є. І. Ковалевська // Сучасні проблеми хімії : Х Всеукр. конф. студентів та аспірантів. –Київ, 2009. – С. 122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9668Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.otherгідроколоїдиізотерми адсорбції-десорбціїенергія хімічного зв'язку водиhydrocolloidsadsorption-desorption isothermschemical bond energy of waterкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівДослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системахThesis