Використання рослинних олій у м'ясних паштетах - Камишіна, Аліна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович (My University, 2020)
Вивчено можливість використання олій підвищеної біологічної цінності при виробництві паштетів, удосконалення технології виробництва і формування якості готових виробів. Як джерело екзогенних біоантиоксидантів використано лляну, гарбузову, соняшникову та рижієву олії. The possibility of using oils of increased biological value in the production of pastes, improving the production technology and forming the quality of finished products was studied. As a source of exogenous bioantioxidants, linseed, pumpkin, sunflower and castor oils were used.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; паштетна продукція; дієтичні жири; рослинна олія; dietary fats; paste products; vegetable oil