Камишіна, АлінаТопчій, Оксана АнатоліївнаКотляр, Євген Олександрович2023-04-072023-04-072020Камишіна, А. Використання рослинних олій у м'ясних паштетах / А. Камишіна, О. А. Топчій, Є. Котляр // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч.1. – С. 262https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39903Вивчено можливість використання олій підвищеної біологічної цінності при виробництві паштетів, удосконалення технології виробництва і формування якості готових виробів. Як джерело екзогенних біоантиоксидантів використано лляну, гарбузову, соняшникову та рижієву олії. The possibility of using oils of increased biological value in the production of pastes, improving the production technology and forming the quality of finished products was studied. As a source of exogenous bioantioxidants, linseed, pumpkin, sunflower and castor oils were used.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпаштетна продукціядієтичні жирирослинна оліяdietary fatspaste productsvegetable oilВикористання рослинних олій у м'ясних паштетахOther