Стратегії впровадження інформаційних систем на підприємствах харчової промисловості - Шаповал, Олена Федорівна (My University, 2004)
В тезах доповіді обгрунтована необхідність впровадження новітніх інформаційних систем на підприємствах харчової промисловості. This thesis contains materials about substantiated necessity of modern information systems providing on Food Industry Enterprises.
Keywords: інформаційні системи; підприємства харчової промисловості; information systems; food industry enterprises; кафедра маркетингу