Семененко, Ігор Ігорович2023-05-042023-05-042023Семененко, І. І. Розроблення технології пива з використанням волоського горіха для крафтових пивоварень : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Семененко Ігор Ігорович ; наук. керівник Віталій Прибильський. – Київ, 2023. – 60 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40574otherкрафтове пивотрадиційна технологіяволоський горіхекстракт водно-спиртовийфізико-хімічні показникиорганолептичні показникимасова частка спиртумасова частка сухих речовинcraft beertraditionelle technologiewalnusswasser alkohol-extraktphysikalisch-chemische indikatorenorganoleptische indikatoren, massenanteil von alkoholmassenanteil von feststoffenкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРозроблення технології пива з використанням волоського горіха для крафтових пивовареньOther