Порошки з пектинами - Малежик, Іван Федорович; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Копиленко, А.; Уврачева, Т. В.; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 1998)
Наводиться органічна апаратурно-технологічна схема виробництва пектиновмісних порошків з високим та низьким вмістом пектину, в якій є процеси спиртового осадження, спиртової промивки, та вакуумного сушіння пектину. Замінено процесами мембранної очистки та розпилювального сушіння екстрактів. We give an organic apparatus-technological chart of pectin's powders with high and low in pectin, which is the deposition processes alcohol, alcohol flushing, and vacuum drying of pectin. Replaced processes of membrane cleaning and spray drying extracts.
Keywords: пектиновмісні порошки; апаратурно-технологічна схема; виробництво; pectin's powders; hardware and technology scheme; production; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв