Інноваційні системи безпеки в сучасних закладах готельно-ресторанного господарства - Скарга, Н. В.; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2014)
Готель є місцем відпочинку і, як наслідок, підвищеного скупчення людей. Головною потребою кожного споживача готельних послуг, окрім комфорту, є відчуття безпеки. Під час відпочинку люди найменше думають про свою безпеку, що іноді призводить до небажаних наслідків, пов'язаних з ризиком для життя. The hotel is a place of rest and as a result of increased congestion. The main needs of our consumers of hotel services in addition to comfort, there is a sense of security. During the rest of the people least think about their safety, which sometimes leads to undesirable consequences associated with life-threatening.
Keywords: ресторанне господарство; restaurant management; місце відпочинку; resting place; скупчення людей; crowded; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу