Скарга, Н. В.Лазоренко, Наталія Петрівна2014-12-052014-12-052014Паламарчук, Л. Wellness - інноваційний напрям в готельній індустрії / Скарга Наталія, Лазоренко Наталія // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 425-427.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19086Готель є місцем відпочинку і, як наслідок, підвищеного скупчення людей. Головною потребою кожного споживача готельних послуг, окрім комфорту, є відчуття безпеки. Під час відпочинку люди найменше думають про свою безпеку, що іноді призводить до небажаних наслідків, пов'язаних з ризиком для життя. The hotel is a place of rest and as a result of increased congestion. The main needs of our consumers of hotel services in addition to comfort, there is a sense of security. During the rest of the people least think about their safety, which sometimes leads to undesirable consequences associated with life-threatening.uk-UKресторанне господарствоrestaurant managementмісце відпочинкуresting placeскупчення людейcrowdedкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуІнноваційні системи безпеки в сучасних закладах готельно-ресторанного господарстваOther