Підвищення конкурентоспроможності туристичної сфери Подільсько-Буковинського регіону в контексті підготовки до Євро 2012 - Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2011)
В статті проаналізовано рекреаційно-туристичний потенціал Подільсько-Буковинського регіону та запропоновано основні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності туристичної сфери в контексті підготовки до ЄВРО 2012.
Keywords: Подільсько-Буковинський регіон; Євро 2012; кафедра туристичного та готельного бізнесу