Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання (Патент на винахід № 58098) - Килимник, Микола Геннадійович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Левандовський, Леонід Вікторович; Сікач, Людмила Пилипівна; Шевченко, Василь Іванович; Добрянський, Володимир Дмитрович; Зайченко, Леонід Миколайович (My University, 2002)
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання. The invention relates to the alcohol industry, and is an improved method of preparing starch-containing raw materials for heat treatment and saccharification.
Keywords: диспергування; dispersion; кавітаційний пристрій; суспензія; cavitation devices; suspension; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства