Аналіз функціональної живучості безпроводових сенсорних мереж - Лисенко, Олександр Іванович; Самберг, Андре; Чумаченко, Сергій Миколайович; Новіков, Валерій Іванович (My University, 2021)
У звіті аналізуються ключові компоненти для формулювання концептуальних підходів до забезпечення функціональної життєздатності бездротової сенсорної мережі. The report analyzes key components for formulating conceptual approaches to ensuring the functional viability of a wireless sensor network.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; бездротові мережі; кібератака; wireless networks; cyber attack