Виникнення та розвиток готелів-казино у Лас-Вегасі - Дорошилова, Яна Валеріївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
У роботі досліджено історію виникнення та розвиток готелів-казино у Лас-Вегасі, їх вплив на розважальний бізнес та туристичну галузь. Розглянуто ключові етапи становлення міста як світового центру грального бізнесу, а також особливості готелів, які стали іконами сучасного Лас-Вегаса

The paper explores the history of the emergence and development of hotel-casinos in Las Vegas, their impact on the entertainment industry, and the tourism sector. It examines the key stages of the city's establishment as a global gambling hub and highlights the unique features of hotels that have become icons of modern Las Vegas
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; готелі-казино; hotel-casinos; гральний бізнес; gambling business; розвиток інфраструктури; infrastructure development; туризм; tourism