Хромосоми, їх роль у спадковості - Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2013)
У презентації розглянуто будову і класифікацію хромосом, упаковку ДНК у хромосомі, правила хромосом The presentation discussed the structure and classification of chromosomes, DNA packaging in the chromosome, the rules of chromosomes
Keywords: хромосоми; спадковість; кафедра біотехнології і мікробіології