Бойко, М. І.Прибильський, Віталій ЛеонідовичБондар, Микола Васильович2012-12-212012-12-212011Бойко, М. І. Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський, М. В. Бондар // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2011. - № 33. - С. 7-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4808Метою даної роботи є удосконалення технології квасу за рахунок вибору найкращої сировини для приготування квасу, розширення асортименту натуральних квасів бродіння, а також визначення можливості використання в технології хлібного квасу нового штаму дріжджів.The aim of this work is to improve the technology of kvass by selecting the best raw material for making kvass, expanding the range of natural kvass fermentation, as well as explore the possibility of using the technology of bread kvass new strain of yeast.otherхлібний квастритікалеекстрактсуслоkvasstriticaleextractwortкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікалеArticle