Нові натуральні інгредієнти у технології морозива - Гулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2012)
Нові види морозива з рослинними екстрактами було досліджено за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, розраховано їх харчову та біологічну цінність. New types of ice cream with plant extracts were studied organoleptic, physical, chemical, microbiological indicators calculated their nutritional and biological value.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; розроблення рецептур; морозиво; натуральні інгредієнти; developing recipes; ice cream; natural ingredients