Гулак, Олена ВолодимирівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2015-07-032015-07-032012Гулак, О. В. Нові натуральні інгредієнти у технології морозива / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 53-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21522Нові види морозива з рослинними екстрактами було досліджено за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, розраховано їх харчову та біологічну цінність. New types of ice cream with plant extracts were studied organoleptic, physical, chemical, microbiological indicators calculated their nutritional and biological value.кафедра технології молока і молочних продуктіврозроблення рецептурморозивонатуральні інгредієнтиdeveloping recipesice creamnatural ingredientsНові натуральні інгредієнти у технології морозиваOther