Бісквітний напівфабрикат оздоровчо-профілактичного призначення (Патент України на корисну модель № 64455) - Бондар, Наталія Петрівна; Маляр, Вікторія Володимирівна (My University, 2011)
Опис до патенту на корисну модель. Бісквітний напівфабрикат оздоровчо-профілактичного призначення. Sponge semi-finished product for health-improving and prophylactic purpose.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; sponge semi-finished product; оздоровчі продукти; health food; кафедра готельно-ресторанної справи