Вплив органічних речовин на опір тертя в рідинах (огляд зарубіжних наукових праць) - Кулінченко, Віталій Романович (My University, 2012)
Присвячується світлій пам’яті доктора Фрімана Дж.Р. (J.R. Freeman) – 24 президента ASME, засновника свого фонду в 1926 році для підтримки досліджень в області гідравліки, а в подальшому механіки рідин взагалі.

Dedicated to the blessed memory of Dr. Freeman JR (JR Freeman) - 24 President of ASME, the founder of his fund in 1926 to support research in the field of hydraulics and fluid mechanics in the future at all.
Keywords: органічні речовини; опір; тертя; organic substances; resistance of friction; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв