Використання інтерент-ресурсів для професійно орієнтованого навчання іноземної мови - Кохан, Олена Миколаївна (My University, 2013)
У статті розглянуті можливості професійно орієнтованого навчання іноземній мові студентів немовних навчальних закладів через використання ресурсів Інтернету. The article describes the opportunities for foreign language professionally oriented teaching of nonlinguistic educational establishments students through the use of Internet resources.
Keywords: вивчення іноземної мови; іноземна мова професійного спрямування; аудіювання; language learning; listening; кафедра іноземних мов професійного спрямування