Трансформація парадигми ощадливого виробництва - Колос, Ірина Василівна (My University, 2016)
Здійснено аналіз концепції ощадливого виробництва в історичному аспекті з орієнтацією на ефективне управління сучасним підприємством. Встановлено основні детермінанти розвитку ощадливого виробництва. Доведено необхідність формування ощадливого мислення і ощадливої культури. The analysis is conducted of the concept of lean production in the historical development and is focused on the effective management of modern enterprise. Determinants established for the development of lean production. The feasibility is proved for the formation of lean thinking and lean culture.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; ощадливе виробництво; lean виробництво