Мельник, Тетяна ВолодимирівнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаКорецька, Ірина Львівна2024-11-112024-11-112022Мельник, Т. В. Естетична подача страви – відмінний апетит / Т. В. Мельник, О. В. Матиящук, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 2 листопада 2022 р., м. Харків. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2022. – С. 346-347https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45607ukстравипродуктизаклади ресторанного господарствареспондентиdishesproductsrestaurantsrespondentsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЕстетична подача страви – відмінний апетитhttps://orcid.org/0009-0002-3477-3186https://orcid.org/0000-0001-5680-5789