Гулевата, Марина АнатоліївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-07-102014-07-102014Гулевата, М. Дослідження показників якості безалкогольних напоїв / Марина Гулевата, Світлана Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 109-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16030На сьогодні індустрія безалкогольних напоїв розвивається динамічно, постійно розширюється асортимент за рахунок напоїв, виготовлених із концентратів, настоїв з пряно-ароматичної сировини, які володіють не тільки приємними смаковими властивостями, але й виявляють корисну дію для споживача. Поруч зі створенням нових напоїв, з'являються й нові фальсифіковані, які є небезпечними і несуть серйозну загрозу для життя і здоров'я населення. Today the soft drinks industry is developing rapidly, constantly expanding range by drinks made ​​from concentrates, extracts of aromatic raw materials that have not only pleasant flavor properties, but also exhibit a beneficial effect for consumers. Along with creating new drinks, there are new forged that are dangerous and are a serious threat to life and health.uk-UK"Живчик"маркуваннябезалкогольні напоїlabelingsoft Drinksкафедра експертизи харчових продуктівДослідження показників якості безалкогольних напоївOther