Гулевата, Марина АнатоліївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-07-102014-07-102014Гулевата, М. Дослідження показників якості безалкогольних напоїв / Марина Гулевата, Світлана Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 109-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16030На сьогодні індустрія безалкогольних напоїв розвивається динамічно, постійно розширюється асортимент за рахунок напоїв, виготовлених із концентратів, настоїв з пряно-ароматичної сировини, які володіють не тільки приємними смаковими властивостями, але й виявляють корисну дію для споживача. Поруч зі створенням нових напоїв, з'являються й нові фальсифіковані, які є небезпечними і несуть серйозну загрозу для життя і здоров'я населення. Today the soft drinks industry is developing rapidly, constantly expanding range by drinks made from concentrates, extracts of aromatic raw materials that have not only pleasant flavor properties, but also exhibit a beneficial effect for consumers. Along with creating new drinks, there are new forged that are dangerous and are a serious threat to life and health.uk-UK"Живчик"маркуваннябезалкогольні напоїlabelingsoft Drinksкафедра експертизи харчових продуктівДослідження показників якості безалкогольних напоївOther