Shydlovska, OlenaHavrysh, AndreyIvahno, OlgaDotsenko, ViktorDovgun, Irina2013-09-252013-09-252013Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 KYIV : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, 26-29 травня, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 218.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9917enceliac diseasegluten-free flour culinary productчеревна хворобабезглютеновий борошняний кулінарний продуктбрюшная болезньбезглютеновый мучной кулинарный продукткафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра готельно-ресторанної справиTheoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposesThesis