Доценко, Віктор ФедоровичІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена БроніславівнаТкачук, Юрій Михайлович2012-02-092012-02-092009Збагачення хліба альбуміном / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Наукові праці Одеської національної академії. - 2009. - Вип. 36, Т. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/212У статті приведені результати дослідження по розробці технології використання альбуміну в хлібопеченні. Були вивчені закономірності змін якісних характеристик напівфабрикатів та готової продукції в залежності від дозування альбуміну, підготовки його до виробництва, способу приготування тіста.uk-UKхлібхлебbreadбілок молокаальбумінбелок молокаальбуминmilk proteinalbuminкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення хліба альбуміномArticle