Подковко, Оксана АнатоліївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-04-022013-04-022013Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ, 2013. – С. 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7158Нами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку. We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.otherмасляна пастаbutter pasteчервоний бурякred beetінулінinulinкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення масляної пасти із порошком із червоного столового бурякаOther