Фарш з грибним структурованим напівфабрикатом (Патент на винахід № 98584) - Пасічний, Василь Миколайович; Антоненко, Оксана Василівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2012)
Розроблено фарш з грибним структурованим напівфабрикатом, який включає яловичину жиловану, свинину жиловану, сало, сіль, спеції, воду, який відрізняється тим, що додатково містить філе та стегно курячі, грибний структурований напівфабрикат, паприка, гідроколоїди. A stuffing with mushroom structured semi-finished product, which includes beef, trimmed, trimmed pork, lard, salt, spices, water, wherein further comprising a thigh fillet and chicken, as well as vegetable raw materials used mushroom, paprika, hydro colloids.
Keywords: фарш; mince; напівфабрикат; філе куряче; гідроколоїди; cake mix; chicken fillet; hydro colloids; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів