Напрямки вдосконалення технології крохмальної патоки - Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2000)
Розглянуто сучасний стан крохмале-патокової промисловості України. Наведено аналіз науково-технічної інформації та результати практичного досвіду автора щодо розроблення шляхів удосконалення існуючої технології крохмальної патоки.

The current status of starch and syrup industry in Ukraine. The analysis of scientific and technical information and results of the practical experience of the author to develop ways of improving existing technology starch syrup.
Keywords: крохмаль; промисловість; технологія; удосконалення; патока; крахмал; кафедра технології цукру і підготовки води; starch industry; technology; improvement; molasses