Склад запіканки сирної з картопляною клітковиною (патент на винахід № 115515) - Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна (My University, 2017)
Склад запіканки сирної з картопляною клітковиною, що включає сир кисломолочний, цукор, молоко, який відрізняється тим, що сир кисломолочний використовують нежирний, молоко використовують нормалізоване, додатково використовують борошно пшеничне, картопляну клітковину, меланж, ванілін. Ingredients of casserole cheese with potato fiber that includes cheese soul-milk, sugar, milk, that differs in that cheese soul-milk is used unfat, milk is used normalized, additionally use a flour wheat, potato fiber, melange, vanilin.
Keywords: запіканка; сир кисломолочний; картопляна клітковина; casserole; cheese soul-milk; potato fiber; кафедра технології молока і молочних продуктів