Вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес та якість булочних виробів із фруктозою для діабетичного харчування - Шевченко, Анастасія Олександрівна; Місечко, Наталія Орестівна; Кривошей, Вікторія Миколаївна (My University, 2017)
Вивчали вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес виготовлення хліба та якість готових виробів. Оцінювали мікробіологічні, біохімічні процеси та структурно-механічні властивості тіста з гречаною клітковиною, органолептичні та фізико-хімічні показники готових виробів. The influence of buckwheat bran fiber on the technological process of bread production and the quality of finished products was studied. Microbiological, biochemical processes and structural and mechanical properties of buckwheat dough, organoleptic and physicochemical parameters of finished products were evaluated.
Keywords: харчові волокна; гречка; якість; фруктоза; хлібобулочний виріб; fiber; buchwheat; quality; fructose; bakery product; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів