Шевченко, Анастасія ОлександрівнаМісечко, Наталія ОрестівнаКривошей, Вікторія Миколаївна2021-04-202021-04-202017Шевченко, А. О. Вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес та якість булочних виробів із фруктозою для діабетичного харчування / А. О. Шевченко, Н. О. Місечко, В. М. Кривошей // Хранение и переработка зерна. – 2017. – № 10(218). – С. 42–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33481Вивчали вплив клітковини висівок гречки на технологічний процес виготовлення хліба та якість готових виробів. Оцінювали мікробіологічні, біохімічні процеси та структурно-механічні властивості тіста з гречаною клітковиною, органолептичні та фізико-хімічні показники готових виробів. The influence of buckwheat bran fiber on the technological process of bread production and the quality of finished products was studied. Microbiological, biochemical processes and structural and mechanical properties of buckwheat dough, organoleptic and physicochemical parameters of finished products were evaluated.otherхарчові волокнагречкаякістьфруктозахлібобулочний вирібfiberbuchwheatqualityfructosebakery productкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив клітковини висівок гречки на технологічний процес та якість булочних виробів із фруктозою для діабетичного харчуванняArticle