Формування бази знань в системі підтримки прийняття рішень для дифузійної станції цукрового заводу - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2004)
Одним із шляхів підвищення ефективності систем автоматизації дифузійної станції цукрового заводу є впровадження інтелектуальних підсистем підтримки прийняття рішень (ПППР). One way to increase the efficiency of automation systems diffusion plant sugar factory is introduction of intelligent subsystems decision support (PPPR).
Keywords: ефективність; efficiency; ПППР; цукровий завод; PPPR; sugar factory; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка