Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків - Мількевич, Володимир Михайлович (My University, 2017)
Зроблений аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків. Розроблені і запропоновані заходи щодо покращення і захисту технологічних показників буряків від негативних факторів зовнішнього середовища, при їх вегетації і зберіганні. An analysis is made of the influence of environmental factors on the technological quality of sugar beets. Measures have been developed and proposed for improving and protecting the technological qualities of beets from negative environmental factors during vegetation and storage.
Keywords: фотосинтетична радіація; буряк цукровий