Удосконалена методика спектрофотометричного визначення ефективності очищення глюкозних розчинів - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2003)
Розглядається можливість використання для оцінювання ефективності очищення глюкозних розчинів адсорбентами спектрофотометричних методів і пропонується застосування для цієї мети приладу КФК-3. The possibility of spectrophotometric methods usage in evaluating the effectiveness of glucose solutions purification by adsorbents and proposed use for this purpose the device KFK-3.
Keywords: барвні речовини; спектрофотометрія; довжина хвилі; адсорбент; coloring substances; spectroscopy; wavelength; adsorbent; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології оздоровчих продуктів