Одержання ефірної олії з м’яти котячої та змієголовника молдавського - Усенко, Віталій Олександрович; Баленко, Тетяна Леонідівна; Сапронова, Любов Григорівна; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 1995)
Досліджено динаміку і складено матеріальний баланс процесу одержання ефірної олії з м’яти котячої та змієголовника молдавського методом гідродистиляції. Газохроматографічним методом вивчено якісний і кількісний склад ефірної олії, до якого входять 12 компонентів. The dynamics and material balance drawn process of obtaining the essential oil of mint cat and dracocephalum by moldovan hidrodystylyatsiyi. Chromatographic method the qualitative and quantitative composition of the essential oil, which includes 12 components.
Keywords: м’ята котяча; змієголовник молдавський; гідродистиляція; ефірна олія; хімічний склад; вихід; cat mint; dracocephalum moldovan; hidrodystylyatsiya; essential oil; chemical composition; output; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства