Конон, Анастасія Дмитрівна2014-09-162014-09-162014Конон, А. Системи регулювання неперервної подачі сипучих матеріалів на кондитерській фабриці / Артем Конон // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 448-449.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16825Деякі задачі, що вирішується при автоматизації підприємств, специфічні, до них відносяться задачі, що направлені на створення систем дозування та врахування продукції. Одним із підприємств з такими задачами є кондитерська фабрика, ефективність якої визначається такими показниками, як якість та продуктивність. Some problems to be solved with automation, specific, these are the problems that are aimed at creating dosing and consideration of product. One of the companies with the following objectives are confectionery, whose effectiveness is determined by indicators such as quality and productivity.uk-UKкондитерське виробництводозування продукціїавтоматизаціяconfectionery productiondispensing productsautomationкафедра біотехнології і мікробіологіїСистеми регулювання неперервної подачі сипучих матеріалів на кондитерській фабриціOther