Шевченко, Іванна ЮріївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2020-05-152020-05-152020Шевченко, І. Ю. Можливість застосування молочних білків у м'ясних напівфабрикатів / І. Ю. Шевченко, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. - С. 248.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31072Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, що запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено речовини, що містяться у сироватці та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб, яким збагачують суху молочну сироватку Mg та Mn. The object of research was selected meat products that are proposed to be enriched by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The substances contained in the whey are given and it is suggested to include them in the recipe of the meat semi-finished product. The method of enrichment of dry whey Mg and Mn is given.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпельменімолочна сироваткамагнійманганнапівфабрикатим'ясоmilk wheymagnesiummanganesesemi-finished productsmeatdumplingsМожливість застосування молочних білків у м'ясних напівфабрикатівThesis